Oțet din Kombucha
Oțet din Kombucha este un oțet natural fermentat, obținut prin maturarea kombucha până la stadiul de aciditate completă, bogat în enzime, acizi organici și probiotice benefice.
Descriere
Oțet din Kombucha este un produs fermentat 100% natural, rezultat din procesul de maturare îndelungată a kombucha, până la atingerea unui nivel ridicat de aciditate. Acest tip de oțet păstrează toate beneficiile ceaiului kombucha – enzime, probiotice, antioxidanți și acizi organici – fiind o alternativă sănătoasă și versatilă la oțetul tradițional. Poate fi utilizat în salate, marinate, sosuri sau ca tonic zilnic diluat în apă pentru susținerea digestiei și detoxifierea organismului. Gustul său este ușor acrișor, complex și plin de caracter, ideal pentru cei care caută un produs natural, artizanal și funcțional.
Produs obținut prin fermentație de minimum 30 zile.
Ingrediente | |
---|---|
Apă de izvor, mix de ceaiuri, culturi de kombucha (SCOBY) |
Valori nutriționale (100 ml) | |
---|---|
Calorii | 18,3 kcal |
Zaharuri | 4,3 g |
Acizi organici | ~1 g |
pH | 3,0 – 3,2 |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.